Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 20. aprila, se je 26 dijakov in dijakinj dijaškega doma udeležilo srečanja dijaških domov Slovenije na Rogli. Domijado 2017, so naše dijakinje otvorile s prisrčno uvodno prireditvijo, kjer ni manjkalo dramskih, glasbenih in plesnih vložkov. Tik za tem sta Hana in Maruša mojstrsko moderirali okroglo mizo z gosti z razlicnih podrocij. Zadnje dejanje četrtkovega dne pa je izpeljala dekliška odbojkarska ekipa. Z borbeno igro so si priigrale 3. mesto. Na vse dijake smo ponosni in jim čestitamo!

Večerna zabava s plesom in živo glasbo nam je bila pisana na kožo, noč pa je na žalost prehitro minila. S težavo smo se prebudili v sončno, petkovo jutro. Vzgojiteljici Pavlini smo pomagali izpeljati tek deklet, fantov in strokovnih delavcev. Dijaki tukaj nismo poželi uspehov, jih je pa zato vzgojiteljica Pavlina. Za dosezeno 1. mesto na teku vzgojiteljev ji čestitamo.

 

Sledila je se podelitev pokalov, medalj in priznanj. Odbojkašice so prejele bučen aplavz ob prevzemu pokala za 3. mesto. Sledil je povratek domov in zaslužen počitek. Skupina, ki se je udeležila Domijade 2017, je Dijaški dom Srednje šole Veno Pilon Ajdovščina odlično zastopala z zglednim vedenjem in ekipnim duhom!

 

Dostopnost